Hackerii i-au spart contul de YouTube al lui Ion Cristoiu!

28 Oct 2023
Hackerii i-au spart contul de YouTube al lui Ion Cristoiu!

Vineri canalul de YouTube al lui Ion Cristoiu nu a putut fi accesat. Mulți abonați s-au întrebat ce se întâmplă. Explicația este următoarea:
Contul de YouTube al lui Ion Cristoiu a fost spart, odată cu contul de Google. Hackerii au preluat comanda, au schimbat numele canalului și au făcut o transmisiune live despre criptomonede. Urmare acestui lucru, YouTube a decis următoarele:

„Ți-am examinat conținutul și am descoperit încălcări grave sau repetate privind politica privind conținutul dăunător și periculos. Din acest motiv, ți-am eliminat canalul de pe YouTube. (…) Ți-am eliminat permanent canalul de pe YouTube. Pe viitor, nu vei mai putea să accesezi, să deții sau să creezi alte canale YouTube”.

Urmare a sesizărilor noastre către Google România,  s-a pus în mișcare un mecanism (incluzând și sediul din Statele Unite al Google) prin care contul lui Ion Cristoiu a fost recuperat în totalitate. Cea mai dificilă operațiune a fost dovedirea de către Ion Cristoiu că nu el a făcut transmisiunea live cu criptomeonde, pentru care canalul i-a fost interzis. La două și jumătate noaptea YouTube a revenit asupra deciziei de a șterge canalul. De la ora aceasta canalul funcționează.

Concluzia:
Atenție la hackeri!
Sunt noii spărgători de locuințe de data aceasta digitale!

 

https://www.cristoiublog.ro/hackerii-i-au-spart-contul-de-youtube-al-lui-ion-cristoiu/

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră