Goană după o maşină de pompe funebre care a pierdut mortul pe drum

26 Feb 2018
Goană după o maşină de pompe funebre care a pierdut mortul pe drum

Angajaţii unei firme de pompe funebre din Arad au pierdut din maşina mortuară un sicriu în care se afla un cadavru. Martori ai incidentului au fost mai mulţi şoferi, care au postat imagini pe Facebook, arătând că la intersecţia străzilor Pădurii şi Dorobanţi, din municipiul Arad, un sicriu a căzut dintr-o maşină de pompe funebre, relatează news.ro.

În sicriu se afla cadavrul unui bărbat, iar căderea acestuia în mijlocul drumului nu a fost urmată de incidente de trafic. Angajaţii firmei de pompe funebre nu au observat că au pierdut sicriul, ei fiind atenţionaţi de şoferi prin claxonare şi semnale cu farurile.

Angajaţii s-au întors pentru a recupera sicriul, care fusese avariat. Ei lucrează la o firmă aflată la mică distanţă de locul incidentului, lângă Cimitirul Pomenirea, iar sicriul a alunecat din maşină imediat ce au pornit de la sediu.

Un echipaj al Poliţiei Locale Arad a ajuns întâmplător la faţa locului şi a asigurat zona.”Echipajul Poliţiei Locale a izolat zona pe de o parte pentru a se evita producerea unor accidente, pe de altă parte pentru a înlesni repunerea sicriului în maşina mortuară. Nu a fost aplicată nicio sancţiune, Poliţia Locală neavând atribuţii în acest caz”, a declarat, luni, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, instituţie care are în subordine Poliţia Locală.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră