Gigi Becali solicita dreptul de a elabora lucrări științifice în închisoare: "Am fost în voit și în acest timp am acesat..."

29 Mai 2017
Gigi Becali solicita dreptul de a elabora lucrări științifice în închisoare: "Am fost în voit și în acest timp am acesat..."

Un raport de control al Penitenciarului de la Poarta Albă, 143 de pagini, semnat de ministrul Justiției, Raluca Prună, cuprinde informații despre activitatea lui Gigi Becali în închisoare.

gsp.ro prezintă o cerere scrisă adresată de Becali conducerii închisorii prin care solicita dreptul de a scrie cele cinci cărți în urma cărora a beneficiat de scăderea pedepsei cu 150 de zile de închisoare.

Cuvând cu cuvânt, cererea lui Becali arată așa: 

"Să lucrez 10 ore din cele 30 ore, sâmbătă în locul amenajat în secție având mai multă inspirație și memoria proaspătă din în voire în plus de aceasta scriu cu mai multă eficiență dacă mă aplec mai mult timp de odată în această perioadă deoarece am venit de acasă și am moralul foarte ridicat. Am fost în voit și în acest timp am acesat saitul Parlamentului European și al României mi-am reîmprospătat memoria cu discursurile și acțiunile mele despre care vreau să scriu".

Corpul de Control este de părere că operele publicate de Becali nu sunt lucrări științifice! "În unele cazuri, cadrele didactice nu s-au pronunțat în mod explicit cu privire la caracterul științific al lucrărilor analizate.

Chiar dacă a scris mai multe cărți în spatele gratiilor, Corpul de Control anunță că: "Unii deținuți care au elaborat lucrări apreciate ca având caracter științific au dificultăți de exprimare în scris în limba română".
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră