Gabriela Firea îi roagă pe bucureșteni să rămână acasă miercuri seara. Toate şcolile din Bucureşti să termine cursurile la ora 17

20 Sep 2017
Gabriela Firea îi roagă pe bucureșteni să rămână acasă miercuri seara. Toate şcolile din Bucureşti să termine cursurile la ora 17

“Aș dori să adresez o rugăminte bucureștenilor. Dacă în această seară nu au drumuri foarte urgente, strict necesare, să rămână acasă, pentru că, după ora 20,00, vor începe aceste fenomene meteo extreme, vântul care va avea aspect de vijelie și este bine să ne protejăm, chiar dacă instituțiile statului iau toate măsurile necesare în aceste situații”, a declarat Firea, la un comandament convocat la Primăria Capitalei. Totodata, primarul Capitalei a decis ca toate şcolile din Bucureşti să termine cursurile la ora 17.00.

Se anunță o zi furtunoasă în Capitală. Administrația Națională de Meteorologie va emite, în cursul zilei, o atenționare de cod galben de furtună ce va viza și Capitala, a anunțat, miercuri, șeful Centrului Național de Prognoze Meteorologice, Gabriela Băncilă.

“ANM va actualiza, pe parcursul zilei de astăzi, mesajul de informare printr-o atenționare de cod galben ce va viza și zona municipiului București. Dacă această atenționare va intra în vigoare mai devreme, respectiv în jurul prânzului, în zona Capitalei manifestările specifice instabilității atmosferice vor fi de interes în orele serii și în prima jumătate a acestei nopții. Intervalul critric pentru București îl apreciem în perioada – ora 20:00-01:00, 02:00, 03:00″, a declarat Gabriela Bâncilă de la ANM, în cadrul Comandamentului de vreme rea de la Primăria Capitalei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră