FOTO EXCLUSIV TVR. Un avion BlueAir care zbura pe ruta Napoli-Bucureşti a aterizat de urgenţă la Skopje

20 Aug 2015
FOTO EXCLUSIV TVR. Un avion BlueAir care zbura pe ruta Napoli-Bucureşti a aterizat de urgenţă la Skopje
Cursa BlueAir Napoli-Bucureşti a avut probleme tehnice şi a aterizat în Skopie, în Macedonia, joi după-amiază.  Potrivit unui pasager, la scurt timp de la decolare, s-a simţit un puternic miros de fum, relatează stiri.tvr.ro. Avionul a aterizat de urgenţă pentru că s-a simţit miros de fum, potrivit unui comunicat al companiei transmis Ştirilor TVR.

Aeronava tip Boeing 737 - 400 a decolat conform orarului de zbor de pe Aeroportul Internaţional Napoli, cu destinaţia Bucureşti.

La scurt timp de la decolare, comandantul aeronavei a cerut permisiunea de aterizare pe Aeroportul Skopje Alexander. El i-a anunţat pe pasageri că sunt probleme la instalaţia de aer condiţionat. O femeie gravidă a suferit un atac de panică.

După vreo oră şi un sfert de la decolare a început să se vadă deja fumul în cadrul cabinei, adică în avion, să se agite lumea. Noi nu primisem încă niciun mesaj din partea căpitanului. De aceea s-a creat mare nelinişte. O persoană a avut atac de panică, în timp ce a început a început să apară fum la intrare la căpitan. Şi din senin au căzut măştile de oxigen. Lumea a început să se agite mai tare. Am început să coborâm, am luat trei viraje la dreapta foarte bruşte şi când am aterizat, am crezut că am aterizat undeva, în Bulgaria, şi, de fapt, eram în Macedonia”, a povestit pentru Ştirile TVR unul dintre pasageri.

Aparatul de zbor a aterizat în siguranţă la ora 15:35. Cei 157 de pasageri au fost debarcaţi fără incidente şi vor ajunge la Bucureşti cu o altă aeronavă, în jurul orei 20:00. Imagini, aici:
FOTO EXCLUSIV Un avion BlueAir care zbura pe ruta Napoli-Bucureşti a aterizat de urgenţă la Skopje

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră