Folk You dincolo de (orice) Vamă

26 Iul 2016 | scris de Dănuț Deleanu
Folk You dincolo de (orice) Vamă

Două nopți la rând, dinainte să apună soarele și până la mijirea zorilor, peste 10.000 de fani s-au bucurat, pe plaja din Vama Veche, de cea mai bună muzică, de cei mai valoroși folkiști și de cele mai bune trupe rock ale momentului.

Organizatorii festivalului, Mișcarea de Rezistență și SmartFM, împreună cu sponsorii: Alexandrion, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Krombacher, Euro Insol, Cherhanaua Ancora și Cramele Sarica Niculițel, sponsori fără de care acest festival nu ar fi fost posibil, cărora le mulțumim și-i așteptăm lângă noi și la următoarea ediție, au avut și în acest an, pentru a 12-a oară consecutiv, responsabilitatea punerii în scenă a unui festival devenit tradiție și simbol al verilor din Vama Veche.

Bucuria a fost deplină când, după ultimul acord de chitară, toți (organizatori, sponsori, public) s-au întors la activitățile lor de zi cu zi, cu sentimentul că-și vor aminti și vor avea ce povesti un an de zile despre un festival reușit, drag sufletului lor.

A mai trecut un an prin Vamă, s-a mai sfârșit un festival...Dar numărătoarea verilor din Vama Veche, după calendarul edițiilor Folk You, continuă! Ne revedem anul viitor!

folk sponsors

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră