Note personale, chiar şi IRONII, în urările de Florii ale politicienilor

24 Apr 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Note personale, chiar şi IRONII, în urările de Florii ale politicienilor


Dacă preşedintele Klaus Iohannis face referire la religie şi transmite o urare generală sărbătoriţilor, într-o notă sobră, nu este şi cazul lui Victor Ponta, el însuşi sărbătorit, care strecoară o ironie la adresa lui Traian Băsescu. Premierul Cioloş îşi aminteşte de membrii familiei şi profită de ocazie pentru a le ura ce se cuvine de ziua numelui, Traian Băsescu, obişnuit cu comentariile şi mai ales cu înţepăturile, de data asta este telegrafic şi sobru.
“Duminica Floriilor marchează intrarea triumfală a lui Iisus Hristos în Ierusalim, anticipând pătimirile și jertfa Sa. Pentru creștinii ortodocși începe Săptămâna Mare, o perioadă cu puternică încărcătură spirituală. Tuturor celor care își serbează astăzi ziua onomastică le urez La mulți ani!”, scrie Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.
“La Mulți Ani și un gând bun mamei mele, surorii mele și tuturor celor care poartă nume de flori! Vă doresc să aveți parte mereu de lumină, căldură și iubire iar viața dumneavoastră să înflorească zi de zi”, este urarea premierului Dacian Cioloş.
“La mulţi ani de Duminica Floriilor pentru toţi cei care au nume de flori, dar şi pentru cei apropiaţi şi care le sunt dragi!
Mulţumesc pentru toate urările sincere şi calde pe care le primesc pentru prenumele meu de Viorel - (deşi cel care l-a făcut cunoscut tuturor a făcut-o într-un scop negativ iată că totul s-a transformat în ceva frumos!)”, notează Victor Ponta.
„Vă doresc multă sănătate, zile senine și la mulți ani de Florii!”, postează, scurt şi la obiect, Traian Băsescu.
„În această duminică, creștinii ortodocși sărbătoresc intrarea lui Iisus Hristos în Ierusalim. Tuturor celor sărbătoriți astăzi, de Florii, le doresc multă sănătate și fericire. O zi minunată, petrecută alături de cei dragi!”, este urarea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră