UPDATE: Fiul manelistului Guţă, prins de poliţişti. A ameninţat şi a bătut o tânără, lovind-o cu sticla în cap

02 Mai 2016 | scris de Mara Răducanu
UPDATE: Fiul manelistului Guţă, prins de poliţişti. A ameninţat şi a bătut o tânără, lovind-o cu sticla în cap

Tânărul va fi audiat cu privire la acuzațiile care i se aduc, urmând ca în funcție probatoriul administrat să fie dispuse măsuri legale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Fiul lui Guţă este cercetat de poliţisti dupa ce a ameninţat şi bătut o tânără de 19 ani, lovind-o cu o sticla în cap şi cu ”pumnii in coaste”, într-un club din Petrosani. Fata a avut nevoie de ingrijiri medicale. Acesta ar fi fost deranjat deoarece fata nu i-ar fi acceptat avansurile.  Potrivit mamei fetei, filul manelistului  a luat-o pe fată de păr, a trântit-o la pământ, i-a dat cu o sticlă în cap și a lovit-o în coaste. Tânăra a anunţat că va depune plângere împotriva fiului manelistului.

Ana se afla în clubul din Petroşani împreună cu un grup de prieteni. Aceasta a intrat într-un conflict cu fiul lui Nicolae Guţă. Tânăra a refuzat avansurile băiatului manelistului. Mama vitregă a fetei, jurnalista Ana Maria Sanda susţine că aceasta a făcut deja plângere la poliţie. ”Fiica mea vitregă împreună cu prietenul ei și fratele ei și prietenii au fost vineri într-un club din Petroșani. La un moment dat a abordat-o un individ, i-a pus mâna pe fund, a apucat-o de organele genitale a prins-o de păr și i-a dat cu sticla în cap. Ea este în stare de șoc, amețită. A depus plângere și a fost audiată. Nu știu dacă a fost audiat fiul lui Guță, că a fugit la Vâlcea”, a declarat pentru B1 TV Ana Maria Sanda.

Dosar penal pe numele agresorului 

“Furie, greata si neputinta. Asta simt. In fata unor golani cu aere de interlopi, care au impresia ca banii parintilor conduc Valea Jiului“, scrie pe un site de socializare jurnalista Anamaria Sanda, al carei sot este tatal victimei.  In urma investigatiilor efectuate, politistii au deschis un dosar penal pe numele agresorului, acesta fiind acuzat de tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente si amenintare. Suspectul este cercetat in stare de libertate intr-o ancheta coordonata de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Petrosani

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră