Finala Eurovision 2015, sâmbătă, de la 22:00. Voltaj intră în concurs cu numărul 20

23 Mai 2015
Finala Eurovision 2015, sâmbătă, de la 22:00. Voltaj intră în concurs cu numărul 20
Finala Eurovision 2015 are loc sâmbătă, pe scena Wiener Stadhalle din capitala Austriei. Reprezentanţii ORF şi EBU au stabilit ordinea intrării în marea finală. România va intra cu numărul 20. Este numărul norocos al băieţilor de la Voltaj, care au cunoscut succesul cu piesa "20 de ani". Show-ul de sâmbătă noaptea va fi deschis de Slovenia, iar artiștii care vor cânta înaintea celebrului "Start vot" sunt cei de la Il Volo, reprezentanții Italiei.

Astfel, ordinea intrării țărilor concurente în finala Eurovision este următoarea: Slovenia, Franța, Israel, Estonia, Marea Britanie, Armenia, Lituania, Serbia, Norvegia, Suedia, Cipru, Australia, Belgia, Austria, Grecia, Muntenegru, Germania, Polonia, Letonia, România, Spania, Ungaria, Georgia, Azerbaidjan, Rusia, Albania și Italia.

Anul acesta, Eurovision este un eveniment verde. Deci cât mai puţin consum de combustibil şi cât mai mult mers pe jos sau cu transportul în comun. Aşa ajung artiştii noştri la repetiţiile finale.

Vineri seară, toţi finaliştii au primit notele specialiştilor care rămân secrete până la spectacolul de sâmbătă.

Orice român din străinătate sau care are o cartelă de telefon din afara României poate vota Voltaj în finala Eurovision. De pe o cartelă se pot timite 20 de SMS-uri.

Finala Eurovision va fi în direct la TVR 1, TVR HD şi TVRi şi livetext pe stiriletvr.ro, sâmbătă, de la ora 22.00.

Mihai Trăistariu, Paula Seling și Mihai Pocorschi se numără printre invitații emisiunii "Viena, venim!", urmând să introducă telespectatorii în atmosfera Eurovision, sâmbătă, de la ora 21,00, înainte de difuzarea finalei, live, pe TVR, informează un comunicat al televiziunii publice.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră