Filipineze date dispărute de 10 zile, găsite în Vulturești

02 Feb 2016 | scris de Cristi Ionescu
Filipineze date dispărute de 10 zile, găsite în Vulturești

Femeile din Singapore căutate de familie de 10 zile, se află de mai multe zile în vizită la o familie din comuna Vulturești, județul Olt, după ce anterior au discutat pe o platformă de socializare cu un adolescent din localitate.

Primarul comunei Vulturești, Gheorghe Treanță, a declarat că tatăl adolescentului la care au venit în vizită cele două femei din Singapore, mamă și fiică, s-a prezentat la poliție după ce a văzut la televizor știri despre dispariția femeilor.

Potrivit ediției online a publicației singaporeze The Straits Times, soțul și tatăl celor două femei a alertat privind dispariția lor Ministerul Afacerilor Externe din țara sa, care a luat legătura cu autoritățile române. Bărbatul a afirmat că femeile au plecat din țară fără să îl anunțe și a aflat că acestea au venit în România după ce a văzut plata făcută cu cardul bancar al fiicei pentru bilete de avion spre București. De asemenea, el a mai spus că se teme de posibilitatea ca femeile să nu fi devenit victime ale unei înșelăciuni, fiica sa dându-și întâlnire cu un bărbat din România pe care l-a cunoscut pe Internet.

Potrivit primarului, ele au documente legale pentru sosire și ședere în România, respectiv pașaport, viză și bilete de avion și urmează să plece spre București în această seară.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră