Femeia tâlhărită și violată de trei adolescenţi, în centrul Devei, a murit!

14 Aug 2015
Femeia tâlhărită și violată de trei adolescenţi, în centrul Devei, a murit!
Ieri după-amiază, femeia care a fost tâlhărită, bătută și violată de trei tineri, în centrul municipiului Deva, a murit. Medicii s-au luptat să o țină în viață, dar nu s-a mai putut face nimic, întrucât rănile erau mult prea grave, iar corpul său mult prea slăbit, informează www.glasul-hd.ro.

Potrivit managerului Spitalului Județean din Deva, starea femeii era mult prea gravă pentru a putea supraviețui. Chiar dacă a fost supusă la două intervenții neurochirurgicale, ieri starea ei s-a înrăutățit. „Încă de dimineață (n.r. ieri), a fost intubată și ne așteptam în orice moment la ce poate fi mai rău. Corpul său a fost mult prea slăbit ca să lupte și, la ora 16:40, a fost declarat decesul. Nu s-a mai putut face nimic pentru viața ei!”, a declarat pentru „Glasul Hunedoarei” Călin Laza, manager al Spitalului Județean de Urgență Hunedoara.

Agresiunea a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, chiar în centrul Devei. Femeia, în vârstă de 40 de ani, cunoscută de oamenii legii ca o persoană fără adăpost, nu a avut nicio șansă în fața celor trei brute. Aceștia au tâlhărit-o, apoi au bătut-o, au violat-o și au lăsat-o inconștientă, într-o baltă de sânge. Victima a ajuns la spital abia dimineaţa, după ce câțiva trecători, văzând-o plină de sânge, au sunat la 112.

Polițiștii au reușit să-i identifice rapid pe făptași. „Aceştia sunt trei minori, dintre care doi în vârstă de 15 ani, din municipiul Deva și un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Maieru, judeţul Bistrița Năsăud, care locuieşte fără forme legale în Deva, toți neșcolarizați. Poliţiştii au stabilit că minorii au urmărit victima cu intenția de a o tâlhări, au agresat-o și au deposedat-o de bani și de o parte din obiectele pe care le avea asupra ei, iar unul dintre minori, în vârstă de 15 ani, a întreținut raporturi sexuale cu victima, după care au abandonat-o, aceasta rămânând în stare de inconștiență”, a declarat, pentru www.glasul-hd.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.



Ȋn urma perchezițiilor domiciliare efectuate de poliţişti la locuințele minorilor, au fost recuperate o parte din bunurile sustrase de la persoana vătămată.

Cei trei adolescenţi au fost arestaţi preventiv pentru comiterea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată și, respectiv, pentru tâlhărie calificată și complicitate la viol. O dată cu decesul victimei, se va schimba însă și încadrarea faptei, toţi cei trei adolescenţi urmând să fie acuzați de lovituri cauzatoare de moarte. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră