FACTURA care ar putea răsturna ancheta în cazul atacului din Las Vegas. Ce au descoperit poliţiştii

05 Oct 2017 | scris de Irina Radu
FACTURA care ar putea răsturna ancheta în cazul atacului din Las Vegas. Ce au descoperit poliţiştii

O publicaţie britanică dezvăluie că în camera de la hotelul Mandalay Bay, din Las Vegas, unde s-a cazat Stephen Paddock, a fost descoperit un document care atestă că ucigaşul nu ar fi acţionat singur, ci cu o altă persoană.

Această descoperire îi face pe anchetatori să deschidă încă o pistă de investigaţie în cadrul anchetei iniţiale. Ceea ce se cunoaşte cu certitudine până acum este faptul că bărbatul de 64 de ani a comis atacul evident cu premeditare, scrie Daily Mail. "Facem progrese, dar nu avem încă toate răspunsurile", a declarat şeriful din Las Vegas, Joseph Lombardo, într-o conferinţă de presă, potrivit RTV. 

Factura de mâncare este pentru două persoane. Ce comandase criminalul

Meniul comandat de bărbat a constat în hamburger, supă, o sticlă cu apă şi două de Pepsi, potrivit notei de plată care este facturată pentru două persoane. La ora actuală, nici autorităţile şi nici angajaţii hotelului Mandalay Bay nu au putut confirma că bărbatul ar fi fost însoţit de vreo persoană în seara tragediei.

Prietena bărbatului, Marilou Danley, se afla în Filipine când prietenul ei comis masacrul. S-a întors de bunăvoie în SUA, gândindu-se că autorităţle americane ar dori să vorbească cu ea în eventualitatea de a afla mai multe informaţii ce ar putea fi folositoare dezlegării cazului. Ea a fost interogată şi l-a descris pe Paddock ca fiind un bărbat "bun, atent şi liniştit".


 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră