"Poate extratereştrii s-au oprit să bea o ţuică!". Trei cercuri BIZARE i-au băgat în sperieţi pe localnicii unui sătuc de lângă Bistriţa

28 Apr 2015
Au venit extratereștrii în România! Sau cel puțin așa vuiesc, de câteva zile, sătenii din Sigmir, de lângă Bistrița. Și nu spun asta pentru că li s-ar fi năzărit lor, așa, din senin. Oamenii au fost puși pe gânduri și nu-și pot explica apariția pe pășuni a trei cercuri simetrice, mai închise la culoare, care au diametrul de aproape patru metri și care formează un triunghi.
 
Localnicii spun că "minunea" nu poate fi decât a extratereștrilor, care s-ar fi oprit cu nava În Sigmir "ca să-și tragă sufletul". 
 
"Nu am nicio explicație pentru cum s-au format aceste cercuri, dar nu este mare lucru să fim vizitați. Poate extratereștrii au venit la prășit sau poate li s-a terminat motorina. Poate s-au oprit să bea o țuică, aici la cazan”, a declarat pentru bistriteanul.ro Constantin Hodoroga, care a studiat problema la fața locului.
 
Bărbatul are chiar și o teorie proprie: nu exclude posibilitatea ca cele trei cercuri să fi fost făcute de picioarele navei, care ar fi ars vegetația în formă de cerc, iar în locul unde iarba a fost arsă, aceasta a crescut mai repede și mai bine, făcând astfel vizibile formele geometrice de la depărtare.
 
Printre săteni sunt și sceptici. Ion Lador nu crede în teoria omuleților verzi și spune că cercurile sunt făcute de mâna omului.
 
"Poate cum au cosit oamenii s-au făcut cercurile astea. Poate au fost priponite animale și s-au învârtit pentru că atât le-a permis lanțul și au format cercurile. Nu cred că îs făcute de nave de d-ăștia verzi”, spune Ion Lador.
 
Un alt sătean, mai tânăr, pune sare pe rană și adâncește misterul. El spune că cele trei cercuri nu sunt singurele observate în zonă și că mai pot fi văzute și pe alte dealuri. Mai mult, bărbatul este convins că a mai văzut astfel de cercuri și anul trecut. (V.M.)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră