EXCLUSIV GÂNDUL. Tragedie fără margini. Unul dintre tinerii carbonizați la ”Ferma Dacilor” este fiul șefului Direcției Generale de Informații a Armatei

27 Dec 2023
EXCLUSIV GÂNDUL. Tragedie fără margini. Unul dintre tinerii carbonizați la ”Ferma Dacilor” este fiul șefului Direcției Generale de Informații a Armatei

Vlad Băiceanu, 21 de ani, student la Universitatea din București, care și-a pierdut viața carbonizat la Ferma Dacilor, este fiul generalului Petru Băiceanu, șeful Direcției Generale de Informații a Armatei, și al Elenei Băiceanu, directoare în Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), conform surselor Gândul.

Vlad Băiceanu fusese un elev strălucit, olimpic național. Din informațiile Gândul, generalul Petru Băiceanu a fost marți la locul tragediei.

Ce a declanșat incendiul

Construită din lemn, cu cinci camere la parter şi şase la etaj, pensiunea „Ferma Dacilor” din Gura Vadului, sat Tohani, Prahova, controlată de Cornel Dinicu, a fost complet cuprins de flăcări marți dimineața.

Șapte persoane au murit în urma acestei tragedii, iar circumstanțele exacte sunt anchetate de oamenii legii.

Incendiul devastator care a mistuit ieri-noapte Ferma Dacilor a lovit tragic familiile a doi bodyguarzi cunoscuți în lumea interlopă, ambii apropiați afacerii cu pensiunea. Este vorba despre Cornel Dinicu, cel care și-a pierdut un fiu de 11 ani, ucis de flăcări, și de Lucian Ene, zis Pif (48 ani), care și-a pierdut viața încercând să-și salveze copiii. Însă Luca și Petru Ene au murit intoxicați de fum. Potrivit surselor Gândul, tragedia ar fi pornit de la câteva radiatoare instalate în mansarda unde erau cazați oaspeții pensiunii, care s-au plâns de frigul din camere.

Continuarea aici

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră