Emil Boc vrea tot la Primăria Cluj. Încă un mandat. De primar...DIN PARTEA PNL

19 Sep 2015
Emil Boc vrea tot la Primăria Cluj. Încă un mandat. De primar...DIN PARTEA PNL
Emil Boc a anunţat că va candida la un nou mandat de primar al Clujului din partea liberalilor, deşi relaţia sa cu noul PNL a fost tensionată în ultimele luni. Anunţul a fost făcut la o întâlnire a aleşilor locali ai partidului ce are loc la Braşov.

Candidatura este în interiorul PNL şi discutăm în primul rând despre modul cum rezolvăm problemele clujenilor de aici înainte”, a spus Emil Boc. Întrebat dacă a mai avut discuţii cu Traian Băsescu, acesta a răspuns că nu. „Nu. Am vorbit de câteva ori, m-a sunat cu ocazia zilei de naştere şi mai multe ocazii nu am avut să discutăm”, a spus Emil Boc, precizând totodatză că nu a fost învitat în Partidul Mişcarea Populară (PMP) de către fostul şef de stat Traian Băsescu.

Boc şi-a exprimat în scris intenţia de a candida din partea PNL 


La sfârşitul lunii august, copreşedintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a declarat că primarul Emil Boc şi-a exprimat în scris, conform procedurii interne din partid, intenţia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la Primăria Cluj-Napoca.

”Domnul primar Emil Boc şi-a exprimat în scris, la secretariatul PNL Cluj, conform procedurii interne din partid, intenţia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la alegerile locale de anul viitor la Primăria Cluj-Napoca. La fel au procedat toţi primarii liberali din judeţ şi din ţară. Acest lucru demonstrează că alte informaţii vehiculate despre candidatura domniei sale sunt pure speculaţii. Eu nu am nicio rezervă, Emil Boc va candida din partea PNL la alegerile locale din 2016”, a spus Buda.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră