Elena Udrea, la Poliţie în ziua de Crăciun: "Am avut un an fabulos"

25 Dec 2015 | scris de Veronica Micu
Elena Udrea, la Poliţie în ziua de Crăciun:

"Nu se schimbă nimic, Crăciunul este acelaşi, indiferent cum îl petreci, chiar dacă ai restricţii de circulaţie ca şi mine.

E cea mai importantă sărbătoare pentru noi şi le doresc tuturor Crăciun Fericit. Cu mama petrec, apoi cu prietenii...Fabulos a fost anul. Un an extraordinar pentru că am avut ocazii unice pe care nu mulţi oameni le au de a se cunoaşte pe sine şi experienţele pe care le trăiesc sunt dintre acelea care te îmbogăţesc pe viaţă. Sper ca anul următor să fie mai înţelept.

Dorinţa este să îmi fie bine şi să am puterea de a mă bucura aşa cum o fac....", a afirmat Elena Udrea la ieşirea din Secţia 2 de Poliţie.

Ieri, Udrea s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție din Capitală pentru a i se prelungi măsura controlului judiciar, impusă de procurori în dosarul în care i-a fost impusă plata unei cauțiuni de 5 milioane de lei. Controlul judiciar expiră pe 30 decembrie, astfel că procurorii DNA au chemat-o pe Elena Udrea pentru a-i prelungi măsura cu 60 de zile.

Măsura controlului judiciar sub cauțiune a fost impusă în dosarul în care Elena Udrea este acuzată că ar fi primit o mită de 5 milioane de euro de la omul de afaceri Nicolae Bogdan Buzăianu. Procurorii DNA au impus plata unei cauțiuni de 5 milioane de lei, sumă pe care deputatul a reușit să o achite.

DE CE ESTE ACUZATĂ ELENA UDREA

Elena Udrea este acuzată că, în 2010, în calitate de ministru și de persoană cu funcție de conducere în partid, având influență asupra factorilor de decizie din Ministerul Economiei și ai SC Hidroelectrica SA, a pretins de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu suma de 5 milioane USD, pentru a asigura firmei controlate de acesta derularea, în continuare, a contractului bilateral de vânzare-cumpărare de energie electrică cu SC Hidroelectrica SA.

Banii ar fi fost dați prin intermediul lui Radu Budeanu, fondatorul tabloidului Cancan. Procurorii mai spun că Elena Udrea s-ar fi folosit de influența pe care o avea ca ministru pentru a cumpăra prin interpuși, sub prețul pieței, o vilă pe litoral, pe care ar fi renovat-o cu bani de la compania deținută de Bogdan Buzăianu.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră