Elena Udrea revine și avertizează: "Buna seara! I'm back...Simț enorm și văz monstruos!"

11 Aug 2015
Elena Udrea revine și avertizează:
După o pauză de mai bine de două luni de zile, Elena Udrea le-a făcut o surpriză fanilor săi de pe Facebook, postând un mesaj pe rețeaua de socializare. "I'm back...", a anunțat fostul ministru, care a ținut să precizeze că memoria nu-i joacă feste și că vede la fel de bine tot ce se întâmplă în România. 
 
"Buna seara! I'm back... Sper ca am lipsit nu suficient incat sa credeti ca imi place mai mult vacanta decat politica, sau mai mult soarele decat lupta... Cum toata lumea pare toropita de canicula si ingenuncheata de frica, am gandit ca este momentul sa va spun ca sunt aici! Desi arzator, soarele nu m-a orbit si, nici memoria nu m-a lasat...Vad la fel de bine ca acum jumatate de an ce se intampla in aceasta tara. Sau, cum ar spune Caragiale, "simt enorm si vaz monstruos"! Pe curand...", a scris Udrea pe contul său de socializare. 

În urmă cu o săptămână, judecătorii de la Curtea Supremă au decis că Elena Udrea va fi judecată în continuare sub control judiciar în dosarul "Gala Bute".
 
Tot atunci, fostul ministru al Dezvolt[rii s-a plâns că se simte "vânată", deoarece este fotografiată non-stop.
 
"Aș vrea doar să nu mai fiu fotografiată non-stop. Când nu sunt paparazzi, sunt câțiva cetățeni de bine care fac fotografii și apoi le trimit presei, astfel încât efectiv mă simt vânată. Nu fac nimic mai mult decât face orice om. Da, și eu mănânc, și eu dorm, și eu mă duc la toaletă, dar nu cred că astea trebuie să fie momente pe care să le surprindem cu telefonul mobil și să le dăm spre publicare. Fiecare cetățean care are un telefon mobil devine un paparazzo în România", a declarat Udrea.
 
Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul "Gala Bute", fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră