E oficial! Mamaia, fără carnaval

01 Mai 2015
E oficial! Mamaia, fără carnaval
Sfârşit de epocă la malul mării. În lipsa lui Radu Mazăre, aflat în arest preventiv în Bucureşti, edilul interimar a propus ca Primăria Constanţa să nu se mai implice în organizarea carnavalelor din staţiune. Toţi consilierii locali au fost de acord, spre uşurarea patronilor de cluburi care erau obligaţi să cheltuiască mii de euro pentru carele alegorice ce defilau prin Mamaia cu Radu Mazăre în frunte.

Prin faimosul şi controversatul carnaval de la Mamaia, Radu Mazăre voia să staţiunea într-un fel de Rio de Janeiro autohton. Acum, că primarul e şi arest, şi suspendat, distracţia cu dansatoare şi care alegorice e sub semnul întrebării.

„În loc să investească în infrastructura care să ajute operatorii economici să promoveze turismul în Mamaia, Primăria a cheltuit banii pe acest cult al personalității”, a declarat pentru digi24, Radu Matei, consilier local.

„2014 a fost un vârf în ceea ce a însemnat implicarea în acțiunile de promovare, un vârf pe care primarul Radu Mazăre și l-a asumat. Atâta vreme cât domnia sa se află în imposibilitate personală de a face acest proiect să continue, Consiliul Local nu a mandatat pe nimeni altcineva, iar eu nu am de gând să fac acest lucru”, a spus Decebal Făgădau, primarul interimar al municipiului Constanța.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră