UPDATE. Dublă crimă în Bucureşti, pe Bulevardul Timişoara. Doi suspecţi, reţinuţi pentru comiterea a trei crime!

17 Iul 2018
UPDATE. Dublă crimă în Bucureşti, pe Bulevardul Timişoara. Doi suspecţi, reţinuţi pentru comiterea a trei crime!

Descoperire şocantă luni dimineaţă, pe Bulevardul Timişoara din Capitală, la o fabrică de ciment. Doi paznici au fost găsiţi morţi şi înfăşuraţi în folii de plastic. Alarma a fost dată după ce bărbaţii nu s-au mai prezentat la schimbul de tură.

În jurul orei 10.00, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre faptul că doi agenti care au asigurat serviciul de pază pe timpul nopţii la o fabrică de ciment de pe bulevardul Timişoara din Bucureşti nu s-au prezentat la schimbul de dimineaţă şi nici nu erau de găsit.

Ulterior, în incinta societăţii comerciale, la etajul doi al clădirii a fost observat un corp, din primele date al unui bărbat, înfăşurat într-o folie de plastic. Apoi a fost descoperit un alt cadavru, tot înfăşurat în folii de plastic. 

La faţa locului au ajuns la ofiţerii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei care au demarat cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat.

"Confirmam faptul ca in aceasta dimineata, in jurul orei 09.45, pe bulevardul Timisoara au fost gasiti doi barbati decedati. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Serviciului Omoruri impreuna cu procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Cei doi barbati decedati au fost identificati, unul fiind in varsta de 52 de ani, iar celalalt in varsta de 65 de ani. In aceasta cauza cercetarile sunt desfasurate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti impreuna cu Serviciul Omoruri", a anunţat Poliţia Capitalei.

În cursul nopţii de luni spre marţi au fost audiaţi mai mulţi angajaţi ai firmei la care făceau serviciul de pază cei doi bărbaţi decedaţi, dar şi ai firmei de pază la care aceştia lucrau, informează agenţia News.ro.

La finalul audierilor au fost reţinuţi doi suspecţi.

Unele surse media scriu că la aceeaşi firmă s-ar fi înregistrat în urmă cu un an o dispariţie suspectă. Este vorba tot despre un paznic, care la 13 august 2017 nu s-a prezentat la locul de muncă, el nefiind de găsit timp de mai multe zile. Cadavrul în putrefacţie al acestuia a fost descoperit după mai bine de o lună.

UPDATE

Cei doi bărbaţi reţinuţi în cazul celor doi paznici găsiţi decedaţi în incinta unei firme din Capitală sunt acuzaţi de uciderea celor doi, procurorii începând urmărirea penală a acestora pentru omor şi omor calificat, a anunţat Parchetul Tribunalului Bucureşti. De asemenea, cei doi bărbaţi sunt suspectaţi de uciderea unui alt bărbat, în august 2017, în incinta aceleiaşi fabrici. Procurorii spun că ultimele două victime au fost lovite şi au căzut de la primul nivel al halei, suferind multiple traumatisme care au dus la deces.

"În noaptea de 13-14.08.2017, în timp ce se aflau în incinta unei fabrici situate pe bulevardul Timişoara din sectorul 6, într-o hală dezafectată, cei doi inculpaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimei I.A., agent de pază care îşi desfăşura activitatea la obiectivul menţionat, provocându-i leziuni traumatice cranio-cerebrale - fracturi craniene care au cauzat decesul acesteia", afirmă anchetatorii. 

În noaptea de 15 spre 16 iulie, în incinta aceleiaşi fabrici, la primul nivel al unei hale dezafectate, cei doi inculpaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimelor M.M. şi C.M., agenţi de pază, care au provocat căderea acestora la nivelul inferior şi lovirea de plan dur, leziunile suferite (traumatism toracic cu multiple fracturi costale, ruptură de splină, traumatism abdominal, ruptură de parenchim renal, respectiv multiple fracturi costale, hemoperitoneu, fractură de bazin) ducând la decesul victimelor, mai spun procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, citaţi de News.ro

În ceea ce priveşte fapta din anul 2017, anchetatorii precizează că trupul neînsuflaţit al victimei a fost descoperit la circa o lună de la data semnalării dispariţiei acesteia, iar din cauza stării avansate de putrefacţie nu s-a putut stabili cu certitudine cauza decesului. 

Conform sursei citate, în cursul acestei zile va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a celor doi bărbaţi.

Suspecţii sunt doi fraţi din judeţul Vaslui şi sunt tot paznici la aceeaşi fabrică de ciment de pe bulevardul Timişoara.

Motivele nu sunt încă foarte clare. La audieri au venit şi familiile victimelor pentru a afla ce s-a întâmplat cu cei doi bărbaţi.

UPDATE

Magistraţii Tribunalului Bucureşti i-au plasat sub control judiciar pe cei doi suspecţi reţinuţi marţi în dosarul morţii paznicilor din Capitală, respingând propunerea de arestare preventivă a procurorilor. 

Iniţial, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru omor, respectiv omor calificat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră