DRAGOSTE DE LA PRIMUL LIKE... O fată de 17 ani a fost violată și bătută de un tânăr pe care l-a cunoscut pe Facebook

21 Aug 2015
DRAGOSTE DE LA PRIMUL LIKE... O fată de 17 ani a fost violată și bătută de un tânăr pe care l-a cunoscut pe Facebook
O tânără de 17 ani din Bihor a ales să se întâlnească, într-un apartament, cu un tânăr pe care-l cunoscuse pe o reţea de socializare. Nu s-a gândit nicio clipă că aceea întâlnire i-ar putea schimba viaţa.

Tânăra de 17 ani l-a cunoscut pe Nicolae Marin Hadade (19 ani) pe o reţea de socializare, informează www.voceatransilvaniei.ro. O vreme, cei doi au purtat mai multe discuţii, în urma cărora au decis să se şi întâlnească. Astfel, întâlnirea a fost programată a avea loc într-un apartament din Oradea. Odată ajunsă la locul întâlnirii, fata a primit avansuri din partea băiatului, avansuri pe care însă ea le-a respins. Atunci, tânărul a devenit violent, a sechestrat-o pe minoră, a bătut-o şi a violat-o. Într-un final, fata a reuşit să scape şi s-a dus la poliţie să-l denunţe pe violatorul.

Dat pe mâna oamenilor legii de victima sa, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, şi a fost prezentat  instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. „Din probe rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatul a săvârşit infracţiunea de viol şi, pe baza evaluării gravităţii faptelor, a modului şi circumstanţelor de comitere a acesteia, se constată că privarea lui de libertate este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică”, au motivat procurorii solicitarea.

Iar Judecătoria Oradea a admis „propunerea formulată în dosar nr. 4797/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. În temeiul art. 226 Cod procedură penală rap. la art. 223 al. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului: - H.N.M fără antecedente penale, cetăţenia română, stare civilă necăsătorit, situaţie militară nesatisfăcută, studii 11 clase, ocupaţia manipulant marfa la Sc Calberson Srl Sacadat, fără antecedente penale, pe o durată de 30 de zile, de la 15.08.2015 la 13.09.2015 inclusiv. Respinge cererea inculpatului privind luarea măsurii controlului judiciar, respectiv a măsurii arestului la domiciliu”.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră