ZILE GRELE. „Dragonul Roşu“ luat la puricat de inspectorii antifraudă. Ce îi aşteaptă pe agenţii economici din complex

29 Oct 2015
ZILE GRELE. „Dragonul Roşu“ luat la puricat de inspectorii antifraudă. Ce îi aşteaptă pe agenţii economici din complex
Inspectorii antifraudă din Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) vor desfășura zilnic controale în „Dragonul Roșu“  a anunțat, joi, ANAF.  „În urma rezultatelor înregistrate după primele trei  zile de controale operative în „Dragonul Roșu“, am decis ca, pentru o anumită perioadă, inspectorii antifraudă să desfășoare aceste controale în fiecare zi, în cazul acestui engros.

Verificare şi monitorizare în „Dragonul Roşu“ 

Dacă în celelalte situații inspectorii noștri alternează acțiunile de verificare cu cele de monitorizare, dat fiind volumul mare de mărfuri și nivelul ridicat al evaziunii din Dragonul Roșu, agenții economici din acest complex comercial vor fi verificați zilnic. De asemenea, am dispus intensificarea acțiunilor de monitorizare, urmând să aducem la București inspectori de la celelalte regionale antifraudă, astfel încât să dublăm forța de control din Capitală', a declarat Gelu Ștefan Diaconu, președinte ANAF. 

Potrivit ANAF, în cele trei zile au fost verificați 144 contribuabili, au fost date 152 de amenzi în valoare de peste 1,36 milioane lei și au fost confiscate bunuri și sume în cuantum de 656.841 lei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră