Dosarul Hexi Pharma. Ce arată rezultatele testelor făcute în Cehia pe dezinfectanţi

14 Dec 2016 | scris de Mara Răducanu
Dosarul Hexi Pharma. Ce arată rezultatele testelor făcute în Cehia pe dezinfectanţi

Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată. Dan Condrea a renunțat la SUV-ul pe care îl conducea de obicei și a început să conducă mașina în care era în momentul accidentului. În acte, acest automobil aparține tatălui omului de afaceri. 

CITIŢI ŞI: A plecat în mormânt cu toate secretele. Condrea, înmormântat rapid în mai puţin de 48 de ore

Ce arată rezultatele primite de la un laborator acreditat din Cehia 

Mai exact, rezultatele primite de la un laborator acreditat din Cehia arată, potrivit unor surse judiciare din cadrul Parchetului General, că biocidele Hexi Pharma nu distrugeau bacteriile împotriva cărora erau folosite. Aceste rezultate reprezintă o ultimă probă importantă în dosarul în care procurorii au început urmărirea penală pentru înșelăciune și zădărnicirea combaterii bolilor față de foștii șefi ai Hexi Pharma.

CITIŢI ŞI: Sinucidere sau reglare de conturi? Ce făcea Dan Condrea în momentul producerii tragediei

Este vorba despre fostul șef de producție, Mihail Leva, dar și despre directorul general al Hexi, Flori Dinu. Aceasta din urmă a fost acuzată de 128 de infracțiuni de înșelăciune și participație improprie la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor. Prejudiciul din acest dosar depășește 50 de milioane de lei. Potrivit surselor judiciare, inculpații vor fi trimiși în judecată, cel mai probabil, până la sfârșitul acestui an.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră