DOSARUL „CADAVRUL DIN PORTBAGAJ“. UCIGAŞII sirianului tranşat îşi află astăzi SENTINŢA

15 Feb 2016 | scris de Mara Răducanu
DOSARUL „CADAVRUL DIN PORTBAGAJ“. UCIGAŞII sirianului tranşat îşi află astăzi SENTINŢA

 

Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti decid azi sentinţa pentru ucigaşii sirianului tranşat şi ascuns în portbagajul maşinii sale. Soţia bărbatului şi amantul acesteia au fost săptămâna trecută la tribunal pentru a-şi spune ultimul cuvânt şi a fost o răsturnare de situaţie pentru că şi-au schimbat declaraţiile în ultimul moment. Dacă iniţial şi-au recunoscut vina, acum soţia sirianului spune că ea doar l-a drogat înainte de a se petrece oribila crimă, în timp ce amantul său susţine că a fost plătit de mafia arabă să recunoască şi să-şi ia vina asupra sa, potrivit RTV. Procurorii au cerut 20 de ani de închisoare, iar specialiţii spun că toate probele scrise îi arată pe cei doi vinovaţi.

SOŢIA ŞI AMANTUL, AUTORII CRIMEI 

Andreea Pătraşcu Haj Saleh, soţia sirianului găsit mort într-o maşină, şi amantul acesteia, Gabriel Alfons Arhire, au recunoscut că ei sunt autorii crimei, și au fost reținuți astăzi pentru 24 de ore. Soția sirianului Haj Saleh Moustafa le-ar fi declarat anchetatorilor că i-a administrat soţului ei, în data de 13 decembrie, o folie de diazepam pentru a-l adormi şi că l-a lăsat să moară pentru că el nu mai voia să divorţeze. Iubitul acestuia, Gabriel Alfons Arhire a ajutat-o să care trupul acestuia şi să îl bage în portbagaj.

cadavru portbagaj

În ziua crimei, Gabriel Alfons Arhire a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu stema și drapelul României, iar a doua zi a purtat o discuție relaxată cu un prieteni virtual, după cum se poate observa în imaginea de mai jos. Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost găsit pe 8 aprilie într-o geantă aflată în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, şoseaua Pantelimon, lângă Secţia 9 de Poliţie din Bucureşti.  Bărbatul fusese declarat dispărut de la începutul anului, însă soţia susţinea, înaintea reţinerii, că nu l-a mai văzut de la mijlocul lunii decembrie 2014.  Haj Saleh Moustafa se afla pe teritoriul României de aproximativ 20 de ani, era căsătorit cu o româncă şi avea un copil în vârstă de nouă ani. El era absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, precizează Perla Majestic SA.

CARE A FOST MOTIVUL CRIMEI 

Potrivit unor surse Haj Saleh Moustafa şi Maria Andreea Pătraşcu s-au căsătorit în 1996, dar mariajul lor a fost, încă de la început, unul şubred, măcinat de neînţelegeri, generate de presupuse infidelităţi ale sirianului. La sfârşitul lunii septembrie a anului trecut, femeia l-ar fi cunoscut, prin intermediul unei reţele de socializare, pe Alfons Gabriel Arhire, iar cei doi ar fi început o relaţie amoroasă.

Ulterior, la începutul lunii decembrie a anului trecut, Andreea Maria Pătraşcu ar fi descoperit, în telefonul soţului său, mai multe mesaje pe care acesta le schimbase cu o femeie "Karina", despre care a dedus că ar fi o amantă pe care bărbatul o avea la Constanţa. Cei doi ar fi discutat despre ea în termeni jignitori, motiv pentru care Andreea Pătraşcu l-ar fi sunat pe Alfons Gabriel Arhire şi i-ar fi spus ce scria în mesaje.

În 13 decembrie 2014, Andreea Pătraşcu a ieşit în parc împreună cu soţul său şi cu copilul lor de nouă ani. Când au revenit acasă, femeia a pus masa, după care i-a făcut sirianului un ceai, în care i-ar fi pus mai multe somnifere. După ce bărbatul a adormit, Andreea Pătraşcu şi-ar fi sunat amantul, care i-a recomandat să-l sufoce cu perna. Aceasta i-a răspuns că nu poate şi l-a sunat din nou, de dimineaţă, comunicându-i faptul că Haj Saleh Moustafa nu s-a trezit. Ulterior, aceasta a dus copilul la mama ei şi l-a chemat pe Arhire, care a luat o pernă şi l-a asfixiat pe sirian, au arătat sursele apropiate anchetei.

Cine era Haj Saleh Moustafa

Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari, el deţinând două societăţi comerciale.

sirian ucis

Potrivit reprezentanţilor societăţii Perla Majestic, Haj Saleh Moustafa este un fost colaborator al uneia dintre firmele grupului. Haj Saleh, absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, stătea în România de aproximativ 20 de ani, era căsătorit şi avea un copil de nouă ani.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră