Fosta soţie a lui Dan Condrea acuză judecătorii: „Mai aveau să o violeze în direct (...)!“

04 Aug 2016 | scris de Mara Răducanu
Fosta soţie a lui Dan Condrea acuză judecătorii: „Mai aveau să o violeze în direct (...)!“

Pe treptele tribunalului, fetița le-a spus jurnaliștilor că nu vrea să le spună nimic judecătorilor. ”Din cauza lor nu sunt bine, pentru că nu ne lasă în pace. Trebuia să fim la mare, la piscină. Vreau să ne lase în pace, să ne vedem de vacanță”, a spus ea.

Mama fetei îi acuză pe judecători că au tras de micuță, în instanță, încercând să obțină declarații verbale din partea ei. „Mai aveau să o violeze în direct, în ședință judecătorească, cu ușile închise”, a acuzat Laura Georgescu. 

„Cand a intrat copilul, copilul le-a spus celor doua doamne, una procuror şi cealalta judecator, ca nu vrea să dea declaratii deoarece a dat declaratii scrise si copilul si bunica ca au o relatie armonioasa cu mine si intre ele cele doua. În acel moment, cele doua doamne si-au aruncat robele de pe dansele si au inceput sa se apropie de copil si sa traga de ea si ea se ascundea dupa mine si ma strangea tot mai tare in brate si tremura ca un iepuras. Dansele insistau si copilul nu nu nu...deci nu nou abuz...mai ramanea sa fie o sedinta de grup ca la Guru Bivolaru. Le-am pus in vedere ca acest copil nu este batjocura statului roman, nu este un infractor periculos, nu fura, nu cerseste la metrou, nu este aurolaca si este asistata de mama sa conform legii. Nu are nici carte de identitate si nu poate fi hartuita de statul roman, santajata, amenintata si interogata intr-o sedinta cu usile inchise in absenta mamei sale", a declarat Laura Georgescu, potrivit RTV. 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră