Descinderi la Spitalul Județean de Urgență Timișoara. Șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară, acuzat că lua bani de la pacienți

24 Apr 2015
Descinderi la Spitalul Județean de Urgență Timișoara. Șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară, acuzat că lua bani de la pacienți
Percheziţii, în această dimineață, la Spitalul Judeţean de Urgență Timişoara, dar și la domiciliul medicului Mihai Ionac, şeful Clinicii de Chirurgie Vasculară. Ionac este acuzat că lua mită de la pacienți. "În toată cariera mea n-am făcut așa ceva. Lucrul ăsta a fost întotdeauna străin complet şi contradictoriu cu mine”, s-a apărat medicul.

Ancheta de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Timişoara vizează săvârşirea mai multor fapte de corupţie într-un dosar instrumentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Un raport al Curţii de Conturi dezvăluie mai multe operaţii estetice făcute la clinica de la Spitalul Judeţean Timişoara şi decontări de medicamente asupra cărora există semne de întrebare.

Controlul Curţii de Conturi a fost făcut pe 35 de rambursări de fonduri către pacienţi. La 27 au fost găsite nereguli, iar din cele 27, 18 rambursări erau ale chirurgiei vasculare.

„Sunt în calitate de martor. Motivele sunt că aş fi luat mită de la pacienţi, ceea ce pentru mine lucrul ăsta a fost întotdeauna străin complet şi contradictoriu cu mine”, a declarat, pentru tion.ro, Mihai Ionac. (V.M.)

Articol în curs de acualiazare 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră