Deputatul care vrea desfiinţarea radarelor a avut 40 de sancţiuni pe legea circulaţiei. A fost prins băut la volan de trei ori

02 Mai 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Deputatul care vrea desfiinţarea radarelor a avut 40 de sancţiuni pe legea circulaţiei. A fost prins băut la volan de trei ori

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care vrea un proiect legislativ pentru desfiinţarea radarelor formate din echipaje de Poliţie, a primit în ultimii ani aproximativ 40 de sancţiuni pe legea circulaţiei, în trei situaţii fiind prins băut la volan şi alegându-se cu permisul suspendat, scrie Mediafax.

Surse din cadrul parchetelor au declarat pentru agenția de presă că parlamentarul figurează cu aproximativ 40 de sancţiuni primite după ce a încălcat reguli de circulaţie în timp ce se afla la volan.

Potrivit surselor citate, în trei situaţii diferite, Cătălin Rădulescu s-a ales cu permisul suspendat pe motiv că a fost surprins în timp ce conducea autoturismul sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, aceleaşi surse au declarat că deputatul PSD a fost prins de trei ori „conducând cu permisul necorespunzător” iar în 15 situaţii a primit sancţiuni pentru depăşirea vitezei legale, într-unul dintre cazuri alegându-se cu permisul suspendat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră