DEMENȚĂ LIVE! Un DJ a ucis în direct un iepuraș de nouă săptămâni (VIDEO)

26 Mai 2015
DEMENȚĂ LIVE! Un DJ a ucis în direct un iepuraș de nouă săptămâni (VIDEO)
Într-o eclipsă totală a oricărui sentiment de milă și compasiune, un prezentator al unui post de radio danez a ucis un iepuraș în timpul emisiunii sale, dorind ca acest gest barbar să demonstreze audienței ipocrizia membrilor organizațiilor de protecție a animalelor, care, în pofida poziției lor publice, rămân consumatori de carne.

DJ-ul l-a lovit iepurașul Allan de mai multe ori cu o pompă de umflat cauciucurile bicicletei, în direct, în ciuda opoziției invitatei sale din studio, care apăra punctul de vedere al drepturilor animalelor.

Pe pagina de Facebook a postului Radio24syv a fost postat un clip video în care erau preparate mai multe bucăți de carne, comentariul care îl însoțea informând vizitatorii că Asger Juhl, prezentatorul emisiunii, și partenerul său - Kristoffer Eriksen, au mâncat iepurașul ucis în direct.

"Ne-am asigurat că uciderea iepurelui, într-o manieră care putea fi auzită în emisie, s-a făcut într-o totală concordanță cu instrucțiunile primite din partea unui îngrijitor de animale de la grădina zoologică - prin urmare, iepurele a avut o moarte chinuitoare. Nu a fost în intenția noastră să provocăm traume audienței prin modul în care a avut loc această dezbatere și regretăm faptul că numeroase persoane nu au înțeles corect mesajul nostru. Sperăm că acest șoc va crea condiții mai bune animalelor care furnizează materia primă industriei alimentare daneze", s=a exprimat public postul de radio, într-un comunicat public.

Media locală au făcut imediat o paralelă între gestul de brutalitate inutilă al DJ-ului și uciderea fără motiv a girafei Marius, la grădina zoologică din Copenhaga.
Nimic nu se mai poate spune, rămâi stupefiat până unde putem ajunge. No comment! 

 
”Jeg har faktisk mere respekt for dyreliv, end jeg har for menneskeliv”Sådan sagde stifteren af Facebook-gruppen ”Boykot Radio24syv”, André Lyon Schade, da Reporterne tidligere havde Kristoffer Eriksen i studiet for at argumentere for at slå kaninen Allan ihjel.Har du også mere respekt for dyreliv?

Posted by Radio24syv on Monday, May 25, 2015


 
Så er Asger Juhl og Kristoffer Eriksen ved at tilberede kaninen Allan, som de slog ihjel tidligere i dag.

Posted by Radio24syv on Monday, May 25, 2015





Alte stiri din Actualitate

Ultima oră