DEFRIȘĂRI ILEGALE la Bistrița-Năsăud. Procurorii DNA fac percheziții la Direcția Silvică din județ

14 Mai 2015
DEFRIȘĂRI ILEGALE la Bistrița-Năsăud. Procurorii DNA fac percheziții la Direcția Silvică din județ
DIrecția Națională Anticorupție efectuează azi percheziții la Direcția Silvică Bistrița-Năsăud. DNA a anunțat că procurorii au descins în 13 locații din județ, una fiind sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2009-2014.

Potrivit bistriteanul.ro, în perioada descrisă de procurori, instituția a fost condusă de Gheorghe ivan și a fost acuzată într-un raport al corpului de control al primului ministru de defrișări abuzive și favorizarea unor firme la achiziția de masă lemnoasă. 
 
"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2009-2014. În cursul zilei de 14 mai, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în județul Bistrița-Năsăud, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", arată DNA într-un comunicat. (V.M.)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră