Decoraţii pentru Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu

26 Apr 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Decoraţii pentru Cătălina Ponor, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu

Preşedintele Klaus Iohannis i-a decorat miercuri pe sportivii români medaliaţi la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Cluj Napoca, desfăşurate în perioada 19-23 aprilie. Gimnaştii români au obținut patru medalii: două de aur prin Marian Drăgulescu (sol) și Cătălina Ponor (bârnă); o medalie de argint prin Marian Drăgulescu (sărituri) și una de bronz prin Larisa Iordache (bârnă).

Şeful statului a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofiţer Cătălinei Ponor şi lui Marian Drăgulescu, precum şi Ordinul „Meritul Sportiv”, Clasa a III-a, cu o baretă, Larisei Iordache.

Decoraţiile au fost conferite "în semn de înaltă apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Cluj-Napoca". Klaus Iohannis a felicitat sportivii pentru rezultatele deosebite obţinute la competiția europeană.

"Președintele Klaus Iohannis apreciază performanțele excepționale înregistrate pe parcursul carierei, precum şi modul onorabil în care ei reprezintă România. Prin munca, determinarea şi perseveranţa de care au dat dovadă, cei trei sportivi au adus încă o dată recunoaştere internaţională gimnasticii româneşti. Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, îi asigură pe sportivii români de sprijin necondiţionat şi îi încurajează să rămână la fel de consecvenţi şi competitivi", mai precizează Administraţia Prezidenţială într-un comunicat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră