DE NECREZUT! Un iranian acuzat că a violat o fată de 14 ani este cercetat sub control judiciar

21 Aug 2015
DE NECREZUT! Un iranian acuzat că a violat o fată de 14 ani este cercetat sub control judiciar
Iranianul NASROLLAH SHARIAT NALKIASNARI, cunoscut ca Nazir, are 64 de ani și este proprietar al unei case de amanet din Petroșani.

Nazir este acuzat că a violat, luna trecută, o fată în vârstă de 14 ani. Adolescenta le-a declarat anchetatorilor că a fost abordată de către cetățeanul iranian, la începutul lunii iulie, în centrul municipiului Petroșani. Bărbatul, care se afla în faţa blocului unde locuia, a oprit-o pe fata care trecea pe stradă și i-a spus că vrea să-i ofere în dar o bijuterie din aur. În acel moment, ea l-a întrebat de ce ar vrea să-i facă ei un cadou atât de scump, iar iranianul a răspuns: „Pentru că vreau să fac un bine unui copil”.

Deși iniţial fata a refuzat cadoul, având suspiciuni, până la urmă bărbatul a reușit să o covingă să urce în apartamentul lui. Odată intrată în casă, omul de afaceri iranian a încuiat ușa și a poftit-o pe fată să intre într-una dintre camerele locuinței. Adolescenta s-a împotrivit și i-a spus că vrea să plece, însă nu a mai avut cum. Pentru că s-a împotrivit actului sexual, ea a fost lovită de către iranian. Victima a declarat că, după ce a violat-o, bărbatul a plecat la toaletă, timp în care ea a reușit să se îmbrace și să fugă.

Ajunsă acasă, adolescenta i-a povestit mamei sale întreaga întâmplare. Au așteptat să ajungă acasă de la serviciu și tatăl fetei, iar în jurul orei 22:00, au plecat la Poliție pentru a depune plângere împotriva omului de afaceri iranian. În acest caz, polițiștii, împreună cu procurorii și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara, au demarat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a fost comisă fapta, informează www.servuspress.ro.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani au decis că iranianul poate fi cercetat în libertate, sub control judiciar. Ȋnsă Nazir, nemulţumit, a contestat și aceasă măsură preventivă.

La 17 august a.c., Judecătoria Petroșani a respins, ca neîntemeiată, „cererea de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar, dispusă prin Ordonanţa din 09.07.2015.2015 emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani în dosarul nr. 2804/P/2015, formulată de inculpatul NASROLLAH SHARIAT NALKIASHARI”. Iranianul a atacat și această decizie, însă ieri Tribunalul Hunedoara i-a respins contestaţia. Decizia este definitivă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră