De la Realitatea TV la SRI. Ce ziarist a dat presa pe servicii

17 Aug 2015
De la Realitatea TV la SRI. Ce ziarist a dat presa pe servicii
Jurnalistul Ovidiu Marincea a fost numit, începând de luni, în funcția de consilier al directorului Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, se arată într-un comunicat postat pe site-ul SRI. Ovidiu Marincea va coordona comunicarea publică a SRI. Jurnalistul are 36 de ani și o experiență de peste 10 ani în presa scrisă, online și televiziune, se precizează în comunicat.

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a declarat, potrivit comunicatului, că îi urează bun venit lui Marincea și consideră că prezența sa în cadrul SRI ”va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a instituției către cetățeni”.

”Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare, de aceea mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului. ” a declarat directorul SRI.

Ovidiu Marincea, citat în comunicat, spune că a militat pentru ”comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public”. ”Apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român”, a afirmat jurnalistul.

Emma Zeicescu, colega lui Ovidiu Marincea de la Realitatea TV, cu care realiza o emisiune, i-a urat succes acestuia într-o postare pe blogul personal. ”Îi comunic public că îi urez succes pe noul drum și că îl aștept cu cafea și ceva dulce! Și să nu uite echipa faină de la Oameni și Fapte!”, a scris Emma Zeicescu. (M.c)


 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră