Date noi în dosarul lui Nichita; pe cine bănuia primarul că este iubitul amantei sale

06 Mai 2015
Date noi în dosarul lui Nichita; pe cine bănuia primarul că este iubitul amantei sale
Printre persoanele urmărite de Gheorghe Nichita, primarul Iașiului, se afla şi un fost şef de instituţie publică. Nichita îl bănuia pe fiul acestuia că avea o relaţie cu fosta sa iubită.

Unul dintre cei pe care primarul Iaşului l-a verificat este Alexandru Stoica, un inspector antifraudă. În vârstă de 30 de ani, acesta este prieten cu Adina Samson încă de pe vremea liceului, dar, între cei doi, potrivit precizărilor tatălui său, ar exista doar o relaţie de amiciţie

Atât Alexandru Stoica, cât şi tatăl său, au făcut obiectul mai multor verificări derulate de către poliţiştii locali la cererile lui Nichita, potrivit procurorilor DNA. „Rivalul“ de 30 de ani al lui Nichita a fost verificat de către urmăritori de nouă ori în baza de date a evidenţei persoanelor în perioada octombrie 2014 - februarie 2015, în timp ce tatăl său de cinci ori, conform procurorilor.

„Rezultatul verificărilor a ajuns la edilul Nichita Gheorghe, acesta solicitând de mai multe ori funcţionarilor publici ai Poliţiei Locale şi efectuarea de verificări în teren, în interes propriu“, se arată în referatul procurorilor.  (stiripesurse.ro)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră