Dănuț Lupu este în comă. Fostul fotbalist a suferit un preinfarct miocardic

25 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
Dănuț Lupu este în comă. Fostul fotbalist a suferit un preinfarct miocardic

Fostul fotbalist Dănuț Lupu, în vârstă de 48 de ani, a suferit un preinfarct miocardic, iar în prezent se află în comă profundă la un spital din București, au declarat surse din apropierea familiei, scrie Agerpres.

"Nu se aștepta nimeni la așa ceva. În urmă cu două zile s-a simțit rău și a fost transportat de urgență la spital. Acolo medicii i-au spus că a suferit un preinfarct miocardic. Din păcate, Dănuț este acum în comă, doar aparatele îl mai țin în viață. Vă dați seama că nimeni nu dorește să facă previziuni acum. Medicii au spus că sunt rezervați și că trebuie să mai treacă puțin timp pentru a vedea cum evoluează".

Dănuț Lupu a început fotbalul la Dunărea Galați, iar de-a lungul carierei a evoluat la echipele Dinamo, Rapid, Panathinaikos, Brescia, OFI Creta, PAS Korinthos și Hapoel Tzafririm Holon. Fostul mijlocaș are 14 selecții la echipa națională a României, participând cu prima reprezentativă la Cupa Mondială din 1990. În palmaresul său se regăsesc trei titluri (două în România și unul în Grecia), patru cupe (trei în România, una în Grecia) și două supercupe (una în România și una în Grecia).

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră