Accidentul de la Manastirea. Polițistul neagă acuzațiile, imaginile arată altceva. Motociclistul nu era urmărit, deci nu se impunea oprirea la sacrificiu

08 Aug 2015
Accidentul de la Manastirea. Polițistul neagă acuzațiile, imaginile arată altceva. Motociclistul nu era urmărit, deci nu se impunea oprirea la sacrificiu
Situatia lui Cristian Paun, tanarul in varsta de 22 de ani care s-a izbit miercuri noapte cu motocicleta de o autospeciala de politie pe raza comunei Manastirea din judetul Calarasi, este in continuare critica. Rudele si apropiatii motociclistului fara permis sunt tot mai revoltatii, in vreme ce subofiterul Daniel Stoica, cunoscut in sat sub apelativul Gargara, neaga orice acuzatie care i se aduce.

"Nu il pandeam in benzinarie. Cand am auzit zgomotul de motor am iesit in strada cu semnalele luminoase si acustice in functiune, am oprit cu intentia de a cobori si a-i face semn sa opreasca regulamentar. Insa datorita vitezei cu care venea, am vazut doar farul si impactul", a declarat politistul pentru Stirile Pro TV.

Informatie furnizata de catre www.mariustuca.ro in cursul zilei de vineri, potrivit careia echipajul de politie nu a respectat legea atunci cand a incercat sa-l opreasca pe Cristian Paun, a fost confirmata de Pro TV. “Pentru ca motociclistul nu era urmarit de politie, procedurile de oprire a unui sofer in trafic ii obliga pe agenti sa faca semnale de oprire fie coborand din masina cu un baston reflectorizant, fie din autospeciala parcata in paralel cu axul drumului, fara sa deranjeze circulatia rutiera”, sustine sursa citata.

Ca urmare, orice comentarii despre modul in care Daniel Stoica – Gargara a ales sa actioneze nu-si mai au rostul. Imaginile vorbesc de la sine. Cristian Paun nu avea voie sa circule cu motocicleta, la fel cum nici politistul nu avea voie sa-l opreasca pozitionand autospeciala perpendicular pe axul drumului.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră