Procurorii închid cazul morţii lui Dan Condrea? Când se va face ANUNŢUL

18 Iul 2016 | scris de Mara Răducanu
Procurorii închid cazul morţii lui Dan Condrea? Când se va face ANUNŢUL

Ipoteza procurorilor în cazul expertizei mașinii lui Dan Condrea, cel care a fost patronul Hexi Pharma, arată că este vorba despre sinucidere, potrivit informațiilor prezentate  la emisiunea Q&A, de la Antena 3.l mașinii lui Dan Condrea arată că patronul Hexi Pharma avea o viteză de peste 100 km/h în seara accidentului rutier în urma căruia a fost găsit mort. Totodată, expertiza mai arată că nu au existat urme de frânare ale mașinii în care se află Dan Condrea.  Potrivit aceleiași surse, mașina patronului Hexi Pharma nu avea nicio problemă tehnnică.  Astfel, ipoteza procurorilor în cazul morții lui Dan Condrea este sinuciderea.

CITIŢI ŞI: Moartea lui Dan Condrea. Ancheta continuă, întrebările rămân: soţia patronului Hexi Pharma audiată astăzi

De asemenea, în ceea ce priveşte dosarul legat de moartea lui Dan Condrea, familia aşteaptă săptămâna aceasta o decizie importantă de la procurori. Procurorul general a anunţat că începând cu această săptămână se va comunica rezultatul oficial al anchetei, potrivit RTV. 

Reamintim că Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit într-un accident rutier petrecut în luna mai  în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare. 

CITIŢI ŞI: Tudorel Butoi: Cui folosea moartea lui Condrea? Moarte înseamnă tăcere. Ai murit, ai tras fermoarul, deci la revedere

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră