Cuprins de nebunie, s-a urcat cu roțile pe portiera unei alte mașini! (VIDEO)

10 Mai 2015
Cuprins de nebunie, s-a urcat cu roțile pe portiera unei alte mașini! (VIDEO)
Nimic nu poate explica motivele pentru care un șofer bucureștean a pus în pericol viața altor persoane printr-un comportament care poate fi considerat cel puțin irațional.

Incidentele s-au petrecut în cursul serii de sâmbătă, 9 mai 2015.
Aflat la volanul unui Volvo, un șofer a trecut pur și simplu cu roțile peste partea laterală a unui alt autoturism parcat în apropierea Parcului Național, în care cel care a filmat întâmplarea spune că se aflau doi copii alături de părinții lor.

"Un „șmecher” cu Volvo a trecut pur și simplu peste un autoturism, așa pentru că a vrut el, în spatele Parcului Național. Nu a existat vreo explicație plauzibilă. Autorul accidentului s-a oprit în dreptul celuilalt autoturism și se pare că nu i-a plăcut mutra celuilalt participant la trafic și a decis să se urce cu roțile peste el", a scris pe blogul său Alin Grigore, cel care a filmat evenimentul.

Nu s-a oprit aici, la câteva minute distanță a provocat un alt accident, în zona Mihai Bravu, intrând într-un autoturism care circula regulamentar.
Din păcate, acest ultim accident a provocat victime, una dintre persoanele aflate în mașina tamponată având nevoie de descarcerare și fiind spitalizată în stare destul de gravă.

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră