Cum arăta clubul Colectiv înaintea dezastrului. De ce focul s-a propagat rapid

31 Oct 2015
Cum arăta clubul Colectiv înaintea dezastrului. De ce focul s-a propagat rapid
Un utilizator al reţelei Facebook, Lemi Black, a postat pe pagina sa o imagine din clubul Colectiv din Bucureşti, cu o lună înaintea dezastrului. Se poate vedea buretele antifonic de pe cei doi stâlpi, care ar fi luat acum foc de la artificii, apoi s-a extins către şipcile de lemn din incintă.

Lemi Black precizează că era o singură ieşire din club, pe o uşă relativ mică.

Reamintim că vineri seara în clubul Colectiv din Bucureşti s-a produs o adevărată tragedie, soldată, potrivit unui prim bilanţ, cu moartea a cel puţin 25 de personae şi rănirea a cel puţin 100, eveniment care a dus la declanşarea codului roşu în spitalele de urgenţă din Bucureşti.

Este stare de alarmă generală în Ministerul Afacerilor Interne.

 “Este o etapă foarte importantă pentru noi”, declara basistul Alex Pascu înaintea concertului programat vineri seara în clubul bucureştean Colectiv. “Suntem foarte mândri de acest album, iar lansarea va fi un eveniment cu adevărat special pentru fanii rock din România.”“Cu siguranță va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele două albume ale noastre”, adăuga vocalistul Andrei Găluț.

‘Mantras of War’ este al doilea album al bucureștenilor și va fi disponibil prin Universal Music România începând cu 30 octombrie, se arăta în anunţul de la Facebook privind concertul din clubul Colectiv de vineri seara.


 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră