CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO 40

30 Ian 2020
CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO 40

În data de 28 Martie 2020, Sala Palatului din București găzduiește un spectacol eveniment marcat de împlinirea a 40 de ani din momentul în care Cristi Minculescu, Valter & Boro și-au pus amprenta definitiv asupra fenomenului unic care avea să devină simbolul unei națiuni – “IRIS”.

         Aniversarea a 40 de ani de carieră este un milestone pe care nu îl puteam ignora. Atât publicul român, cât și cei trei sărbătoriți, aveau nevoie de o celebrare grandioasă așa cum va fi acest concert. Noi l-am conceput ca o punte între generații, un show special unde își dau întâlnire mari nume ale scenei muzicale românești și care va genera multă emoție”, ne-au declarat organizatorii evenimentului.

           Vocea inconfundabilă și personalitatea electrizantă, asemenea marilor staruri rock internaționale, fac din Cristi Minculescu un simbol al muzicii românești.

           Minunata rebeliune a interpretărilor sale, starea de libertate transmisă atâtor generații, mesajul nealterat al muzicii sale care ne face să trăim viața la maxim, sunt doar câteva ingrediente ale spiritului rock transmis de artist în peste 40 de ani de carieră.

           Un frontman desăvârșit și un star prin excelență, Cristi Minculescu a schimbat pentru totdeauna muzica românească, fiind considerat regele nedetronat al rock-ului românesc.

          Sunt foarte fericit că putem sărbători un moment atât de important pentru noi împreună cu publicul fără de care nu am fi ajuns la performanțele pe care le avem, dar și alături de prieteni dragi, artiști desăvârșiți, alături de care abia așteptăm să urcăm pe scenă: Felicia Filip, Ștefan Bănică, Pacha Man, cei 150 de copii din „Cor cu dor” ș.a. Producția va fi grandioasă, la cele mai înalte standarde sceno-tehnice, iar surprizele vor fi memorabile!” – Cristi Minculescu.

Cele mai proaspete melodii ale formației le puteți urmării mai jos:

 

https://www.youtube.com/watch?v=oEtW1LvAkY8

 

https://www.youtube.com/watch?v=dKdzzxNlhYc

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră