Cora Insinuează că ANPC Minte: "Induce în Eroare Opinia Publică, Distorsionează, Creează o Imagine Defăimătoare

14 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
Cora Insinuează că ANPC Minte:

Comunicatul de presă al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor referitor la controlul realizat la Cora Lujerului induce în eroare opinia publică, distorsionează în mod nepermis rezultatele controlului și creează astfel o imagine defăimătoare a activității hypermarketurilor Cora, precizează retailerul într-o declarație.

"Fără a contesta rolul pozitiv pe care astfel de controale îl au în general pentru îmbunătățirea produselor și serviciilor oferite clienților, Cora România atrage atenția asupra faptului că denaturarea realității constatate cu ocazia unor astfel de controale și propagarea unor informații neadevărate în media este de natură a îndepărta controlul ANPC de la scopul prevăzut conform legii pentru astfel de activități. Cantitățile de produse menționate în comunicatul de presă al ANPC reprezintă totalul cantităților de produse aflate în stocul magazinului de la momentul redactării procesului verbal de control și nu cantitățile de produse retrase de la comercializare ca urmare a controlului. Pe pagina oficială de Facebook a ANPC precum și pe pagina personală de Facebook a directorului general ANPC, Paul Anghel, au fost postate imagini din timpul controlului, preluate doar pentru dosarul intern și postate comentarii defăimătoare la adresa Cora Lujerului, care modifică în mod substanțial realitatea constatată în timpul controlului, afectând în mod negativ imaginea Cora și încrederea clienților Cora", precizează comunicatul.

Potrivit ANPC, au fost oprite definitiv de la comercializare și s-au retras din circuitul consumului uman 820 kg legume și fructe în valoare de 15.030 lei, 17 kg produse din carne și produse culinare în valoare de 480 lei și 6 kilograme condimente în valoare de 120 lei. A fost oprită temporar de la comercializare o cantitate de circa 18 kg produse în valoare de 270 de lei, până la intrarea în legalitate.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră