Consulul General al SUA le explică românilor regulile programului Loteria Vizelor, într-un videoclip pe YouTube

23 Oct 2015
Consulul General al SUA le explică românilor regulile programului Loteria Vizelor, într-un videoclip pe YouTube
Consulul General al SUA, Daniel Perrone, explică publicului român regulile programului Loteria Vizelor într-un videoclip pe YouTube.

Vorbind în limba română, Consulul General atrage atenția asupra pericolelor reprezentate de escrocheriile cărora le cad victime unii participanţi la Loteria Vizelor. “Procesul este simplu și clar. Rețineți vă rog, nu este nevoie de intermediari,” precizează Daniel Perrone, potrivit unui comunicat al Ambasadei SUA la București, remis mariustuca.ro.

 Programul de imigrare Loteria Vizelor (Diversity Visa) pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte de calificare, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite.

Înregistrările pentru programul DV-2017 trebuie transmise electronic în perioada care a început joi, 1 octombrie 2015 la ora 12:00 PM ora de vară a Coastei de Est şi se încheie marți, 3 noiembrie 2015 la ora 12:00 PM ora de iarnă a Coastei de Est. Înregistrările pe hârtie nu sunt acceptate.

Pagina Departamentului de Stat pentru transmiterea formularului electronic E-DV este www.dvlottery.state.gov. Nicio înregistrare nu va fi acceptată după orele 12:00 PM, ora de iarnă a Coastei de Est a zilei de 3 noiembrie 2015 indiferent de întârzierile cauzate de sistem în perioada de înregistrare. 

Transcrierea mesajului său video



”Bine v-am găsit. Eu sunt Daniel Perrone, Consul General al ambasadei americane la București. 

În Statele Unite, ne mândrim cu istoria noastră de a primi imigranți și cu rolul important pe care aceștia l-au avut în formarea și întărirea țării noastre. Noi continuăm să primim imigranți din întreaga lume, care primesc vize pentru muncă și rezidență în Statele Unite.

SUA au început programul Diversity Visa, cunoscut și sub numele de Loteria Vizelor, cu 20 de ani în urmă. Acest program pune la dispoziție anual până la 50,000 de vize de imigrare, selectate prin tragere la sorți aleatorie dintre toate înscrierile participanților din țări cu rata mică de imigrare în Statele Unite. Programul continuă să fie o oportunitate pentru dumneavoastră, cetățenii români, să vă calificați pentru rezidență permanentă în Statele Unite. Cu alte cuvinte, programul Loteria Vizelor vă dă posibilitatea legală să locuiți și să lucrați permanent în S.U.A.

Înscrierea în Loteria Vizelor este gratuită. Numai cei care vor fi selecționați pentru interviul de viză vor trebui să plătească o taxă de solicitare a vizei.

Orice persoană care are diplomă de bacalaureat sau o anumită meserie care se califice, poate să participe, inclusiv cei care nu au rude în Statele Unite. Câștigătorii Loteriei Vizelor pot să își aducă în S.U.A. soțiile sau soții și copiii necăsătoriți, cu vârsta sub 21 de ani.

Se acceptă numai o singură înscriere de persoană în fiecare an. Este important să știti, înscrierile multiple mereu vor fi descalificate.

Procesul este simplu și clar. Rețineți vă rog, nu este nevoie de intermediari. Chiar nu trebuie nici să ascultați, nici să folosiți intermediari.

Înscrierile pentru programul Loteria Vizelor 2017 se acceptă, în acest an, între 1 octombrie și 3 noiembrie.

Singurul mod de a participa este online, prin pagina oficială a programului pe care acum o vedeți pe ecran:
www.dvlottery.state.gov ”.


 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră