Petiţie online: „Graţiere pentru mama care a furat... un caşcaval pentru fetiţa sa“

09 Iul 2016 | scris de Mara Răducanu
Petiţie online: „Graţiere pentru mama care a furat... un caşcaval pentru fetiţa sa“

”Dacă un om mare, cum ar fi domnul președinte Iohannis, i-ar da o grațiere (mamei - n.r.), aș vrea să o văd de ziua mea acasă. Să aibă milă de mine, de un copil fără ajutor și să-i dea grațiere, să o văd în afara pușcăriei”, i-a transmis fetița joi  președintelui Klaus Iohannis.  În legătură cu acest caz, Mihai Gâdea a afirmat că a primit de la Administrația Prezidențială o informare potrivit căreia ”președintele Klaus Iohannis a dispus demararea verificărilor și a solicitat informații de la instituții competente” referitoare la acest caz.  Mama fetei a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu executare după ce a fost prinsă furând mâncare pentru fiica ei.

„Să aibă milă de mine și să mi-o aducă pe mama acasă cât mai repede”

Copila a fost invitată joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, și întrebată de Mihai Gâdea ce le-ar transmite celor care pot schimba legi, Ana Maria a răspuns: ”Să aibă milă de mine și să mi-o aducă pe mama acasă cât mai repede”.  Femeia a fost arestată, după ce a încercat să fure mâncare dintr-un magazin pentru fiica sa, pentru că nu aveau bani să-i cumpere. ”De un an și o lună nu am mai văzut-o pe mama”, a spus fetița. Totodată, ea a ținut să le dea un sfat și celor de vârsta ei: ”Copiii care o au pe mama lor lângă ei să o prețuiască în fiecare clipă”.

”Ea a vrut doar să mă hrănească și a vrut binele, dar a făcut un rău (a furat - n.r.), pentru că nu avea cu ce să mă hrănească”, a explicat copila.  Fetița a terminat clasa a III-a cu calificativul ”foarte bine” și a spus că își dorește să se facă medic veterinar, pentru că iubește foarte mult animalele.

 

Iată câteva dintre mesajele celor care au semnat petiţia: 

            „Justiția e făcută pentru infractori“

„Cei care fură milioane sunt liberi și cei care omoarã sau violează sunt judecați în libertate sau cu suspendareși biata femeie cã a luat mîncarea pentru fata ei si pentru a supraviețui într-o țarã în care justiția e făcută pentru infractori .Sunt indignată“

„Am semntat si as mai face inca de o mie de ori,am semnat ptr ca sunt revoltata si suparata,pentru ca ma simt neputincioasa si nu pot face ceva concret ptr aceste cazuri de abuz de putere!cum este posibil sa condamni la 3 ani de puscarie,o femeie care a furat ptr ca este saraca,neputincioasa si a vrut sa si hraneasca copilul!!???oare citi ani de puscarie merita conducatorii poporului roman care ne umilesc,infometeaza si dispretuiesc?oare cum cei ce au fraudat statul roman cu milioane de euro sunt liberi ,in fast si bogatie,iar cei care sunt doar niste nume pe o hirtie in puscarii?sunt mii de cazuri,sunt mii de copii in aceasta situatie,oare pina cind,cit vom mai tolera aceste situatii?pina cind mai suportam umilinta si nesimtirea imbuibatilor,lacomilor si calailor poporului roman??“

„Este strigator la cer sa nu dam ajutor acestei femei care ga facut acest gest pentru copilu lui orce mama ar face acest gest pentru copilu meu daca nas avea nici un venit si ca as mai avea si sotul meu bolnav asa ca daca mai avem un dram de suflet ai sa ajutam aceasta mama sa nu stea departe de copilu ei ai sa aratam ca avem sange de roman“.

„Pentru ca nu este normala o asemenea pedeapsa in conditiile in care cei care au adus prejudicii de milioane de euro statului primesc pedepse similare cu cea a sarmanei femei.Aceasta nu este justitie! Aceasta nu este dreptate!“.

„Triste situatiile cu familiile neajutorate ajunse la deznadejde sau acte necugetate. Va rugam tineti-ne la curent , vrem sa stim daca ca presedintele raspunde si ce anume....“.

 

Aici puteţi intra pentru a semna petiţia:  http://www.petitieonline.com/forum/171703/start/350

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră