Scandalos! Comisarul adjunct de la Protecţia Consumatorilor Timiş, Mihaela Ignat, a intrat în concediu medical

05 Aug 2015
Scandalos! Comisarul adjunct de la Protecţia Consumatorilor Timiş, Mihaela Ignat, a intrat în concediu medical
Comisarul adjunct de la Protecţia Consumatorilor Timiş, Mihaela Maria Ignat, a intrat subit în concediu medical după apariţia articolului “Exclusiv. Pusă să apere drepturile consumatorilor, comisarul şef adjunct de la Timiş face reclamă la o firmă de credite, care are o dobândă anuală efectivă de 4969%”, publicat de mariustuca.ro, în data de 23 iulie 2015.

Iniţial şi-a depus o cerere de concediu, dar a preferat să intre în medical pentru că s-a lovit la degetul de la picior. Astfel, nu mai poate fi convocată la Bucureşti de şefii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, pentru a da explicaţii despre faptul că şi-a învelit acoperişul casei cu un bannerul prin care făcea reclamă la o instituţie financiară nebancară, care are o Dobândă Anuală Efectivă (DAE) de 4969% la 20 de zile.

Potrivit unor surse din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, la nivelul acestei instituţii a fost demarată o anchetă internă care verifică legăturile dintre Mihaela Ignat şi firmele cu care a încheiat contracte.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră