REVOLTĂTOR! Mama uneia dintre victimele de la #COLECTIV, jefuită în spital. APELUL DISPERAT al femeii către hoţi

24 Dec 2015 | scris de Mara Răducanu
REVOLTĂTOR! Mama uneia dintre victimele de la #COLECTIV, jefuită în spital.  APELUL DISPERAT al femeii către hoţi

Revoltător! Chiar dacă suntem în preajma sărbătorilor de iarnă, iar minunile şi bunătatea ar trebui să fie la loc de cinste, iată că lucrurile stau uneori complet invers.  Mama uneia dintre victimele de la Colectiv a fost jefuită , în noaptea de 20 spre 21 decembrie, în spitalul unde merge zilnic să o vadă pe Raluca, iubita fiului său Alex. Cei doi au mers împreună la concertul din seara tragediei, însă Alex nu a reuşit să supravieţuiască infernului, Raluca, prietena lui, fiind momentan internată, sub tratament. Luminiţa Georgescu, mama lui Alex, a  fost jefuită chiar într-unul dintre saloanele Spitalului Bagdasar Arseni din Capitală. Mai exact, femeia a rămas fără telefonul mobil în care avea poze cu fiul său Alex, care din păcate şi-a pierdut viaţa în incendiul din „clubul groazei“, poze pe care nu apucase niciodată să le descarce. Mama lui Alex face un apel disperat către hoţi, rugându-i, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook,  să nu şteargă pozele cu fiul ei. Reamintim că pe 30 octombrie în clubul Colectiv, în timpul unui concert, s-a dezlănţuit infernul: 63 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma acestei tragedii, cea mai mare din România ultimilor 20 de ani. 

Din păcate mai există asemenea oameni!


In noaptea de 20 spre 21 mi-a fost furat telefonul din salonul 10, etaj 9 - spitalul Baltazar Arsenie, unde o supravegheam pe Raluca care este în continuare internată în urma incendiului de la Colectiv. Stiu, eu sunt vinovată că am făcut imprudența să mă întind pe o targă, la 2 m de ușa salonului, să mă odihnesc 3-4 ore. Din păcate, "omul de bine", a intrat in timpul nopții în salon și a sustras telefonul.


Aparatul în sine nu mai este la modă (Samsung Galaxy Note 2), dar ce poze și filmulețe conținea îl face inestimabil. Acolo aveam poze cu Alex' și Duț pe care nu le-am descărcat.
Fac apel la voi să distribuiți acest mesaj și, totodată, fac apel la persoana care a făcut această faptă să nu distrugă aparatul și să găsească o modalitate de a-mi parveni telefonul.


Vă mulțumesc!“, a postat mama lui Alex pe pagina de socializare. 

Alexandru Paul Georgescu a mers la concertul trupei Goodbye to Gravity alături de prietenii de la Brigada de Voluntari, dar şi de iubita sa, Raluca.  Din păcate, chitaristul nu a reuşit să supravieţuiască iadului dezlănţuit în club, iar tânăra de 23 de ani a fost internată în Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală şi se află sub tratament de mai bine de o lună şi jumătate, potrivit B1tv.  Luminiţa Georgescu, mama lui Alex merge zilnic să o vadă pe Raluca, acolo unde i s-a furat şi telefonului. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră