#COLECTIV. BILANŢUL TRAGEDIEI A AJUNS LA 46 DE MORŢI. Teodora Maftei - fotograf, jurnalist şi blogger - a murit într-un spital din Israel

09 Noi 2015
#COLECTIV. BILANŢUL TRAGEDIEI A AJUNS LA 46 DE MORŢI. Teodora Maftei - fotograf, jurnalist şi blogger - a murit într-un spital din Israel
Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 46 de morţi, după ce jurnalista Teodora Maftei, în vârstă de 36 de ani, a murit la clinica din Israel, unde fusese transferată săptămâna trecută.

Teodora Maftei a fost primul pacient, dintre cei răniți în tragicul eveniment din clubul Colectiv, care a fost transferată la un spital din afara țării. Inițial, tânăra a fost internată la Spitalul de Arși din București, la secția de terapie intensivă. 

Vineri noapte, la o săptămână de la tragedia din Colectiv, bilanţul victimelor era de 32 de morţi: 25 de persoane şi-au pierdut viaţa în club, iar alte şapte în săptămâna care a urmat, în spitalele bucureștene. Din dimineaţa zilei de sâmbătă, 7 noiembrie, până în dimineaţa zilei de duminică, 8 noiembrie, nu mai puţin de 12 răniţi au murit, 10 dintre ei în spitalele din Capitală, iar doi în Olanda, unde ajunseseră pentru îngrijiri suplimentare.

Duminică seara, bilanțul tragediei avea să ajungă la 45 de morți, după ce Bogdan Enache, bateristul trupei Goodbye to Gravity a murit în urma unui stop cardiorespirator. Tânărul se afla în aeronava care-l transporta la o clinică din Elveţia.  

Incendiul la Clubul Colectiv din Bucureşti a izbucnit pe 30 octombrie, la ora 22:32. 400 de tineri erau acolo, la concertul trupei Goodbye to Gravity, care îşi lansa un nou album. În urma tragediei, au murit 46 de persoane şi alte peste 180 au fost rănite şi internate în spitale din Capitală.

Citește și Teodora Maftei, mi-ai rămas datoare! Cu un autograf! Să ştii că îl aştept!
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră