Singurul supravieţuitor din trupa Goodbye to Gravity, PRIMUL SEMN după tragedia din clubul Colectiv

10 Ian 2016 | scris de Mara Răducanu
Singurul supravieţuitor din trupa Goodbye to Gravity, PRIMUL SEMN după tragedia din clubul Colectiv

 

Reamintim că bilanţul tragediei care a îngenuncheat o Românie întreaga se ridică la 63 de victime. După mai multe arestări- primar, pompieri, cei de la firma de artificii, patronii clubului- ancheta este în desfăşurare, aşteptându-se, la sfârşitul lunii ianuarie, rezultatele experizei de la Petroşani. 

 Una dintre fotografiile postate este surprinsă în timpul unui concert mai vechi al trupei "Goodbye to Gravity". În a doua imagine, extrem de emoţionantă, Andrei Găluț apare alături de o tânără, fotografiată cu spatele, cel mai probabil, fosta lui iubită, decedată la câteva zile după incendiu.

Andrei Găluţ a revenit pe Facebook după trei luni 

Zeci de prieteni s-au bucurat de revenirea lui Andrei în spaţiul online şi i-au urat acestuia multă sănătate şi putere pentru a trece peste cumplita tragedie. Andrei Găluţ a fost transferat la câteva zile după incendiu în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, unde a fost supus mai multor intervenţii. Apropiaţii spun că starea de sănătate a lui Andrei se îmbunătăţeşte.

Membrii trupei Goodbye to Gravity - Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas), Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Enache (tobe) - au concertat pe 30 octombrie în clubul Colectiv din Bucureşti. Goodbye to Gravity şi-a lansat în acea seară albumul "Mantras of War". Dintre aceştia, Andrei este singurul care a supravieţuit infernului. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră