Clubul Retromobil organizeaza Parada Primaverii in Bucuresti, sambata, in Herestrau

17 Apr 2015
Clubul Retromobil organizeaza Parada Primaverii in Bucuresti, sambata, in Herestrau
Retromobil Club România, clubul pasionatilor de vehicule istorice din tara noastra, organizeaza Retro Parada Primaverii 2015 sambata, 18 aprilie 2015, intre orele 10.00 și 12.00, in parcarea Berariei H din parcul Herastrau.

La manifestare vor participa un numar de membri ai clubului din București și din zonele limitrofe, care iși vor expune automobilele aflate in proprietate, multe dintre ele obiecte de colectie și raritati. Publicul bucureștean este așteptat sa vizioneze vehiculele prezentate, accesul la expozitie fiind liber, se arata intr-un comunicat al Retromobil.

Evenimentul va fi insotit, cu incepere de la orele 12.00, de o conferinta de presa, iar imediat dupa conferinta de presa o parte dintre automobile vor porni intr-o parada retro intitulata "Retromobil pe drumul vinului - La vie en rose", cu
destinatia Hanul dintre vii (partenerul RCR și organizatorul deplasarii) - undeva la circa 75 de km de București (inspre Urlati). Restul automobilelor vor mai ramine o vreme in parcarea Berariei H, fiind in continuare accesibile pentru vizionare de catre cei interesati.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră