CFR SA: Din cauza caniculei, pe unele tronsoane, viteza trenurilor poate fi redusă!

01 Aug 2017 | scris de Magda Marincovici
CFR SA: Din cauza caniculei, pe unele tronsoane, viteza trenurilor poate fi redusă!

Până la sfârșitul săptămânii, viteza de circulație a trenurilor ar putea fi redusă cu 20-30 de km/oră față de viteza normală pe unele tronsoane, din cauza temperaturilor ridicate prognozate, informează CFR SA.

”În intervalele orare în care temperatura înșină va depăși 50 de grade, pe tronsoanele unde situația o impune se reduce viteza de circulație a trenurilor cu 20-30 km/h față de viteza normală, astfel âncât traficul feroviar să se desfășoare în depline condiții de siguranță”, se precizează în comunicatul CFR SA. 

Recomandări pentru călători 
Înainte de efectuarea călătoriei , se recomandă să solicitați să informaţii despre orele de sosire și de plecare a trenurilor în stațiile CFR sau la casele de bilete ale operatorului de transport. De asemenea, se recomandă călătorilor: 
- să aibă o sticlă cu apă,
- să aibă medicația necesară în caz de nevoie,
- dacă se simt rău în timpul călătoriei sau dacă observă că o persoană are nevoie de ajutor, să anunțe imediat personalul de tren.

Informații
- site-ul administratorului de infrastructură feroviară www.cfr.ro - domeniul Trenul meu sau accesând direct link-ul . http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren.   Programul presupune introducerea numărul exact al trenului în căsuţa indicată, iar printr-un click pe Informații tren programul va afișa informații referitoare la minutele de întârziere, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire la destinaţie;

- site-urile operatorilor de transport feroviar de călători;

- 021/9521 - info CFR.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră