Cele mai proaste glume de astăzi, luni, 3 august 2016

03 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Cele mai proaste glume de astăzi, luni, 3 august 2016
 Un scandal monstru e pe cale să se nască între Cioacă şi Statul Român. Venerabilul poliţist a reclamat Parchetul General pe motiv că vrea să ştie pe ce s-au dus banii pentru căutarea Elodiei. Pe modelul „bun, deci avem o dispărută pe care am căutat-o şi pe care n-am găsit-o, deci dacă n-am găsit-o, atunci pe ce s-au dus banii”.
Alo? Domnu Cioacă? Să-i spuneţi dumneavoastră Statului Român de ce l-aţi lăsat să-şi cheltuiască banii cînd ştiaţi foarte bine că oricum n-o s-o găsească.
Acuma e Statul vinovat că sînteţi dumneavoastră nesimţit! Ce-nseamnă, dom'ne, să ai tupeu!

Cică se pregăteşte un proiect de lege care prevede amenzi usturătoare pentru cei care-şi inundă vecinii. Ce lume cu susu-n jos! Noi ne pregăteam să citim că se pregăteşte un proiect de lege prin care ăla care este inundat să-i plătească şi despăgubiri morale ăluia care a inundat. Pe motiv că şi-aşa omul e supus unui stress, acuma trebuie să mai şi plătească pentru că l-a inundat pe ăla de sub el! În ce lume trăim!

Oana Lis şi-a ameninţat admiratorii că e foarte bună la pat: doarme cîte 10 ore. Ca să nu se lase mai prejos, admiratorii Oanei Lis au ameninţat-o pe Oana că sînt foarte buni la citit: citesc chiar şi un link pe lună despre ea!

De ce se duce Elena Băsescu la mare? Pentru că pe aia mică o are acasă.

Cineva, nu spunem cine, persoană importantă, a zis odată, la beţie, că hai să fim serioşi, la o petrecere, o manea e oricînd binevenită! Nu-spunem-cine-persoană-importantă are dreptate. O manea e oricînd binevenită. La dujjjmanii noştri!

S-a trezit careva de la Cluuuuuj care să ne confirme că celebrul DJ Armin van Basten a salutat publicul de la Untold cu “Bună seara, Călăraşi!”???

Aseară iar a fost fum în Parcul IOR. Zoli Toth Project a cîştigat bătălia cu micii. Pe lîngă muzica bună, au fost artificii ca de Revelion. La concertul de pe Insula Artelor s-au strîns 3.000 de oameni la un show ce a îmbinat muzica clasică cu cea fusion, dar şi un spectacol pirotehnic de excepţie. De mîine vor rula filme pe un ecran gonflabil, în fiecare seară, de la ora 21:30.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră