Ce mai găsesc românii prim mâncarea de Fast Food: Am găsit un vierme viu după ce am mâncat jumătate de salată!

18 Oct 2015
Ce mai găsesc românii prim mâncarea de Fast Food: Am găsit un vierme viu după ce am mâncat jumătate de salată!
Mâncarea de Fast Food se prepară repede și se mănâncă la fel de repede. Totuși, se pare că e o idee bună s-o mănânci încet și cu atenție la ce bagi în gură. O clujeancă a simțit pe pielea ei acest lucru, spunând că a avut o surpriză neplăcută după ce și-a comandat o salată de la food court -ul de la Polus Center din Cluj.

”Am avut un incident joi seara, când mi-am luat o salata de la Salad Box din Polus. Fotografia vorbeste de la sine. Este inaceptabil, macar sa stie lumea cu ce are de-a face cand isi mai comanda de la ei. Am gasit un vierme viu dupa ce am mancat jumatate de salata. Am mers la personalul care mi-a vandut salata si si-au cerut scuze si mi-au dat banii inapoi. Le-am scris celor de la salad box dar nu am primit nici o reactie”, a relatat pentru presa locală Madalina Strajeriu, femeia care a gasit un vierme viu dupa ce a mancat jumatate de salata.

O altă clujeancă reclamă că a găsit o muscă, tot la același local. Sesizarea a fost făcută după ce a fost postată fotografia cu viermele din salată.


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră