Caz şocant! Copilă de 14 ani, violată de trei bărbaţi chiar în faţa fratelui ei

12 Aug 2015
Caz şocant! Copilă de 14 ani, violată de trei bărbaţi chiar în faţa fratelui ei
România, țara în care mai parcă nu trece o zi fără ca media să informeze despre un nou viol, de parcă ne-am reîntors în perioade istorice în care atavismul dicta asupra raționalului.
Este mai mult decât necesară intervenția rapidă a statului în stoparea infracțiunilor sexuale, soluția cea mai eficientă pornind de la înăsprirea pedepselor pentru violatori, și, de ce nu, ajungând la castrarea chimică.

O fată de 14 ani din comuna Plosca, Teleorman, a trăit coșmarul vieții sale, după ce a fost violată de trei indivizi sub ochii fratelui ei, de aceeaşi vârstă cu ea.

Totul s-a întâmplat sâmbătă dupa-amiaza, fata şi fratele ei fiind luaţi cu maşina de către un bărbat de 29 de ani, care le-a spus că vor face o plimbare.

Individul i-a dus pe cei doi într-o casă, a mai chemat încă doi prieteni, iar împreună au violat-o pe copila de 14 ani, sub privirile îngrozite ale fratelui ei.
După abuzul sexual, cei trei i-au lăsat pe copii să plece acasă.

Cei trei violatori de află în arest şi sunt acuzaţi de viol şi lipsire de libertate, până în momentul în care vreun judecător, ca și la Vaslui, va considera că nu prezintă un pericol public.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră